Si Gadis Ber'sweater' Merah Sudah Naik Ke Tangga Kedua . :')

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

sreettt srettttt ! 
*lap hingus .

Nikmat Allah yang tak terhingga hingga kini . #Iman #Islam #Tarbiyah #Udara . 
Alhamdulillah . Alhamdulillah . Alhamdulillah . 

okey , back to the point . 

Hari ini , hari bahagia 

Salah seorang ukhti ana kat Jordan ni . 
Dia dah naik tangga kedua dah . :'D 


Sampai-sampai rumah Kak Wa , 
Air mata ni macam Chips More pulak kan , 
Kejap nak keluar , kejap tak nak keluar ==' 

Sedih kott . 
Hari tu kakak ana yang akad nikah , tangkap gambar pon semua blur-blur je . tangan terketar-ketar . 
Kali ni kak wa pulak . 
Serious sedih , terasa apa milik kita dirampas . *eceh . 

Ramai sangat yang sedang membina Baitul Muslim . 
Ramai jugak yang sedang melahirkan pewaris-pewaris baru dalam Islam . 
Dan ramai jugak Tokoh-tokoh Islam atau orang 'alim ulamak meninggalkan dunia ini . 

Arghh ! Takot . Takot sangat . 
Amalan kita still tak banyak lagi , tapi kelihatan jelas dunia semakin hampir ke pengakhiran . 
Y.Y

Astaghfirullah hal 'azim . Astaghfirullah hal 'azim . Astaghfirullah hal 'azim .

*teremosional kejap . 

** Ucapan tak berbayar buat Kak Wa tersayang . :') **

~ Kak wa , BarakAllahu Lakuma wa Baraka "alaikuma wa Jama'a baina Kuma fee khoir . Mabruk ! Mabruk ! Mabruk 'alaiki ya Ukht . :'D
Zeriuzz Myra sedih sebab treat Kak Wa macam apa je selama seminggu ni . 
* Jual Ikan [ baca : sellfish ] betul myra ni . 
Tapi Myra buat macam tu bersebab , tapi dalam masa yang sama Myra terlampau beremosional . 
Mintak maaf Kak Wa . T_T
*Tapi sebenarnya Myra main-main je , mwahahahah !~ XD 

Berkumpul ramai-ramai macam tadi saling berpelukan , 
Teringat kat Muadz kita dulu . 
Teringat masa kita bersatu hirom kat Fateh dulu . 
haish ! Jahat betul kenangan ni kan , suka buat kita menangis  . :') 

 Kak Wa , Jangan lupa Salsabila tau lepas ni . :'(

Nah , hadiah untuk Kak Wa , ingat nak buat video tadi . 
Pastu konon nye nak nyanyi kan lagu Feelhoney tu untuk akak laaaa .
Tapi tak jadi , suara sumbang sangat , terus guruh berdentum tadi . hahahahaha !

* tengok sambil hayati lagu dalam blog , oke ?
# Jangan lupa sediakan tisu jugak . sebab Myra update blog ni pun sambil banjir-banjir kat sini taw .

srettttt ! sreeetttttt !
*lap hingus*
T_T








   



 





Kak Wa dah besar . :'D

Kak Wa , selamat menghadapi kehidupan sebagai seorang Puan kepada suami tercinta . :') 

Jangan buat aksi pelik-pelik da tau . hahahahha ! 

Alhamdulillah 'ala kulli hal . 

SARANGHEYO KAK WA LILLAH HI TA'ALA 

 ^^b



No comments: