Kepulangan ku ke Malaysia ( part 3 )

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم

okeyh , ini part yang terakhir , part yang paling sedih . :'(

hari perkahwinan kakak aku , 
mase mula2 aku jejak kan kaki aku kat Malaysia ni , 
aim aku , aku nak tolong kakak aku settle kan everything pasal wedding kakak aku , 
sampaikan , aku sanggup bagi duit kat kakak aku untuk kegunaan wedding die . 
kakak aku pulak dalam mase yang sama buzy settle kan urusan die nak sambung master kat UK , 
so , untuk ringankan beban die aku tolong laa die sikit2 , 
sikit je laa  . :p 

and awal2 tu aku tak rase pape lagi taw , 
bila da lepas raya , pastu lagi dua tiga hari nak dekat wedding kakak aku , 
aku start rase something weird , 
aku start rase sedih , aku start rase macam nak rapat je ngan kakak aku , 
even ape yang kakak aku cakap aku tak lawan , 
sebelum ni aku bantah je . 

dalam fikiran aku time tu , "pas ni tak de daa nak dengar suara budak bebel ni "

setiap ape yang aku buat untuk wedding kakak aku tu , mulut aku tak henti2 istighfar , 
biar lahh apa yang aku buat untuk wedding kakak aku tu untuk yang terakhir kalinya , 

cik ct + cik rizal kata kat aku :

"terasa kan macam die diambil oleh orang dengan macam tu jeee . "

aku rase , rase sangat , even after akad nikah hari tu , aku menangis , and bila aku tengok balekk gambar2 time akad nikah tu pun aku nanges . 
sebak , kakak aku diambil macam tu je . :'( 

dah dah dah !~ 
xnak sedih2 . jom kita skodeng gambar2 yang aku nak tayang ni . ;p 


berinai2 , semua pakat pakai inai time ni , aku tak terkecuali jugak . hahaha !~ :D


pengantin tengah bersiap sedia . :) 


berdebar2 - debar sementara nak tiba kat masjid untuk akad nikah . :)


menunggu pihak lelaki sampai . 


aku pun tak pasti ni sain ape , tapi ibu cakap , ni kira surat pelepasan seorang ayah untuk anak die kawen .
lebih kurang cam tu laa . 


haaaaa !~ ni laaa zauj kakak aku , macam sheikh kat madinah tak ? kih3!~ 
surprisingly , selalu nye khutbah tok kadi yang bace , ni tak , die yang bace . 
pastu lepas akad nikah , kita akan bace doakan , dan selalu nye tok kadi bacekan , 
ni die yang bace kan jugak , pastu yang buat aku lagi nanges , dia bace doa tu dalam keadaan nanges , 
dengan sekali akad je , die da sah menjadi suami kakak aku , 
aku tengok abah time tu menanges teresak2 , aku yang tengah pegang camera time ni pon bergetar2 tangan aku , tahan sebak . :') sobs sobs sobs .


kak yong lagi laa nanges kann , semua orang pakat nanges laa time ni . sedih kott !~ :'(


aku rase nak menjerit je time ni , die pegang tangan kakak aku woiiii !~ *ini bukan jeles , ini nama nye , batak ! =='


aku paling suke gambar ni , kakak aku nampak bahagia sangat . :)
time ni , tangan kakak aku bergetar giler , macam pakinson . hahahah !~ 



ni time belah laki , jangan tanye nape aku kat sebelah kakak aku , =='
cuak giler jadi pengapit ni , macam aku plak yang nak kawen , bheeee . ==' 


akhirnya , alhamdulillah , selesai kedua2 majlis , kakak aku lawa sangat . ^^
aku bersyukur , semoga kakak aku bahagia dan kekal abadi cinta nya hingga ke syurga . insyaAllah , amennnn !!!!!

*kak yong , jage diri elok2 , be a solehah zaujah , alway obey your husband keyh . 
and kene pandai masak lepas ni , g UK belaja masak banyak2 sikit . :p 
take care kak yong , harap2 nye , kita still bole skype macam dulu2 jugak . 
I LOVE YOU SIS ! COMALLLL SARANGHAE !! <3<3<3 :') 

^^v


No comments: