a birthday for me . ^^v

بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام عليكم 

Praise to Allah , for all that He gave to me today and forever . :) 

alhamdulillah . alhamdulillah . alhamdulillah . 

dengan tarikh 8/7/2012 . 

saya Ma Amirah Meor Aznam 

sudah pun berusia 20tahun . ^^ 

seriusly , mula-mula tak perasan pun hari ni birthday myra , 

yeah , maybe terlampau fokus pada exam dan program minggu lepas . 

after balekk exam and bukak FB , wahhhhhh , berduyun2 orang post . *ayat bajet pemes . :p 

First of all , nak ucapkan , terima kasih banyak banyak banyak , kepada semua yang wish birthday myra , kat FB dan Twitter . :) 

Secondly , terima kasih banyak banyak banyak , kepada :

kak BB ( yg sudi tumpang kan rumah ) , 
kak mira ( yang sudi kelentong myra , *chayok2 akk buat assingment ! ^^ ) 
c mar , hanum dan dayah ( yang sudi meriahkan lagi majlis hari ni . * bittaufiq dayah !~ )
nunu , izzah ( yang bagi hadiah yang sangat comel tu , * for the first time dapat bear2 . :p )

dan yang paling ohhhseeeemmm !~

rumahmates saya , Khairunisa Nabilah Md Shukor <3 Nurul Safwanah Samoen . 
*saje tulis nama penuh , nak promote calon isteri . :p 
( yang sudi buatkan kek domo , masak kan nasi kerabu , plan utk majlis ni , dan segalanya2 ) 

seriusly , aku nanges sebab tengok kek domo tu ! impian dari dulu kott ! . hahahhaaha !~ 
terima kasih banyak2 nisa ! wana ! 

pssttttt : nisa ni chef baking ! sape nk contact number , PM myra keyh . :p 
hahhahahhaa . *gurau . :p 





" Sesungguhnya Kami telah mengemukakan amanat kepada langit , bumi , dan gunung - ganang , maka semuanya enggan memikul amanat itu , dan mereka khuatir akan mengkhianatinya , dan dipikullah amanat itu oleh manusia . Sesungguhnya manusia itu amat zalim dan amat bodoh ( kerana mahu menerima tugas tetapi tidak melaksanakan ) " 
{ 33 : 72 }

psssttt : pesanan ringkas untuk diri myra sendiri ,

apa yang telah engkau lakukan untuk ISLAM selama 20 tahun Allah beri kau peluang untuk hidup ni , myra ?

Semoga dengan penambahan usia ini , tidak menjadikan aku semakin lalai dengan dunia dan tanggungjawab yang Allah beri ! ameeennn !!~~ :') 






2 comments:

ain dzaya said...

heppy buffday dear :) da dewasa dah sekarang.hihi....comel kek domo tu :">


Beli Sikat Baru.

amirah aznam said...

terima kasih awak !!~ ^^v