JOIN MLM CEPAT !! :p

بسم الله الرحمن الرحيم 
السلام عليكم




PANAS !!!!

bagi sesiapa yang berminat untuk join MLM , 
sila like dan repost . 
anda pasti BERUNTUNG !! :D

Produk : ISLAM
Yurang Pendaftaran : FREE !! 
Kelebihan : BONUS MATA GANJARAN YANG HEBAT !!

Kalau anda dapat cari ahli bawah anda , 
anda akan mendapat mata ganjaran secara PERCUMA ,
dan kalau ahli bawah anda juga dapat mencari ahli baru , 
anda juga akan menerima bonus mata ganjaran . 

Ganjaran yang anda akan peroleh akan bertambah mengikut seberapa ramai ahli baru yang anda dan mereka yang dibawah anda dapat rekrut . 

Sila CEPAT menndaftarkan diri di semua madrasah2 tarbiyah yang berdekatan !
Boleh PM saya andai anda tidak dapat menemui sebarang madrasah tarbiyah di kawasan tempat tinggal anda . 

Semakin cepat anda berdaftar , semakin banyak bonus ganjaran yang anda akan terima  . 
Anda boleh tebus semua mata ganjaran di akhirat nanti di saat semua mata ganjaran dihitung . 

JOM CEPAT MENDAFTAR !! 





myra jumpe info ni kat tumblr myra . 

yang mampu myra cakap . 

I wish I could be like them . :'( 

susah nye jadi diri myra ni ! 

one of my weakness , i can't carry 2 things that's for me it's important in one time . 
tapi , kalau perkara tu sekejap je , 
insyaAllah , bolee . 

contohnya , study . 

yaaa , semua orang pun mesti rasa study ni sangat susah , berat , penat and so on . 
sama laa jugak macam diri myra sendiri .
daa laa myra ni jenis lambat pick-up , lembab , kurang cerdik , mcm2 lagi laa , 
tambah2 lagi , myra kat Jordan ni belajar benda yang sangat baru , sangat2 baru . 
tak de basic arab dari sekolah , belajar kat negara arab ni . 
tak de basic agama kat sekolah , ambek feqh kat Jordan ni . 
tak de bi'ah yang islamik ni kat sekolah dulu , kenal plak dengan ramai yang alim2 kat sini . 

haish ! 
*oke , jangan mengeluh . 

bukan myra tak bersyukur , tapi myra rase , hmmmm . 
x taw myra rase ape sekarang ni . 
tak tawu nak describe macam mana . 

kawan myra pernah cakap , myra ni lebih kepada benda2 teknikal , 
contoh nya , tolong orang , nasihat orang , semua untuk orang laa myra bole buat , 
tapi untuk diri sendiri ................ *bunyi cengkerik . 

myra harap dengan menolong orang tu , dapat menaikkan semangat myra utk belajar , 
dengan menolong orang tu , akan membantu myra di akhirat nanti . 
* insyaAllah . 

oke laaa , malas nak sedih2 , 
Allah knows the best for me , insyaAllah ! ^.^ 


* okeyh , sila ambik cokelat ni sorang satu . :p 




No comments: