HAPPY BIRTHDAY TO ME ^^

بسم الله الرحمن الرحيم
اسلام عليكم

alhamdulillah,, semalam aku telah pun berusia 19 tahun,,
selamat hari tua kepada aku,, :p



oke,, walaupun tak celebrate dengan family or member2,,
plus tak dapat hadiah yang banyak macam dulu2,, 



but, aku dapat something yang lagi besar lagi daripada tu,,

insyaAllah apa yang aku dapat tu akan aku jadi kan pembimbing untuk aku kelak,, :)

haish! aku jeles plak tengok blog cik safwanita ni,,
makin lama makin cantik + comel,,
da cantik + comel,,
makin MANTOPP plak tu,, :)

keep it up friend! :) 

*miss sama kamu bhaa,, :p
terus kan membanyak kan lagi pengisian dalam blog ko,, 
jangan jadi cam blog aku,, 
hasih! asyek tergendala jee,, ==''


1 comment:

nuRuL saFwaNaH said...

hey soul sista !
thnx !
miss u all...
^^,