Jom join bloglist frommetoyou~

بسم الله الرحمن الرحيم
اسلام عليكم

alhamdulillah...
aku masih diberi peluang untuk post entry katblog aku yang x seberapa ni.. 
oke2.. xnk citer pjg.. 
hehe.. ~
baru2 ni aje2 berblogwaling...
keyh sekarang da jadi habit da asyek dok usha blog orang je kan.. 
huhu~
tetiba terjumpa la blog seseorang ni yang anta post 'Jom Join Bloglist frommetoyou~'
sounds interesting right.. 
mula-mula memag ada terdetik nak join !
pastu x sempat coz ade hal lepas tu..

TIBA-TIBA!~
jeng,, jeng,, jeng,, :p

hahaha! 
pagi ni aku saje2 bukak email..
tgk2 ade comment kat 'ilham ku ' ni..
skali tgk..
akk yg wat contest ni..
hahaha..
bangga sikit !~ ngee XD
pastu.. 

TIBA-TIBA lagi !~
jeng..jeng..jeng..

:p tarikh tutup dye hari ni daa.. ! :p
oke.. aq update ni pkul 8.05 a.m waktu jordan..
waktu malaysia pkul 1.05 p.m
kalo waktu jepun x taw la pkul bape kan...
agak nye da abes daa.. huuu~
xpe laa.. join jugak laa..
heheheh...


haaa.. comel x akk ni ??
heheh. :p
akk ni dok kat jepun ngan husband dye..
best kan,, huhu.. 
tima kasih akk sbb sudi tgk blog saya yg x seberapa ni haa.. :p
saye join bloglist akk last minit.. sorry akk..
huhuhu :p 

haaa... sape nak tgk blog kak anum ni ..

walaupun da last minit punya post... ~ 
aku tag laa jugak kan.,.
bagi memenuhi syarat2 kak anum ~ huhu~ :p


syukran kak anum !~ ^^


4 comments:

sobri yaacob said...

joint gak...segmnt ni...
slm hijrah..
flow u.... :)

aufa salsabila said...

syukran :)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.thanks ye join my bloglist.aa jepun cepat dari malaysia sejam je :)

aufa salsabila said...

hehehe... afwan kak anum ! :)